Peletni kamini i kotlovi Moretti

Kotlovi i kamini na pelet namjenjeni su isključivo sagorijevanju peleta kao ogrijevnog materijala za grijanje, od najmanjih do srednje velikih prostora u kojima se nalaze, ili za povezivanje na sistem centralnog grijanja.

Metalnog kućišta, modernog su izgleda i vrlo su učinkoviti. Kotao je opremljen gorionikom za sagorijevanje drvenih peleta s funkcijom auto-paljenja, te digitalnim upravljanjem kotla koji kontrolira ventilator iz dimnih plinova u ovisnosti o temperaturi dima i vode u kotlu.

Upravljanje kaminom je potpuno automatsko što za rezultat ima visok stupanj iskorištenja u sagorijevanju, a održavanje je jednostavno i brzo.

Peletni kamini imaju mogućnost paljenja pomoću GSM kontrolera što je idealno i za vikendice, kuće i stanove u kojima se boravi povremeno.Isporučuju se s ugrađenom pumpom, sigurnosnim ventilom, ventilacijskim otvorom, prekidačem tlaka i ekspanzijskom posudom. Dodavač peleta je sastavni dio kotla.

Tvrtka Moretti prisutna je na tržištu od 1960. godine, nudeći širok asortiman proizvoda za kamina na pelet, stvarajući bilo koji sustav i ideju kupca po vrlo povoljnim cijenama i kvalitetnim proizvodima. Zapravo, misija tvrtke je jamčiti kvalitetu, nudeći svojim klijentima inovativne proizvode.

Kamini na pelet Moretti omogućuju toplinu s vrlo visokim toplinskim svojstvima, što mogu dodatno proizvoditi toplu vodu za sanitarne potrebe i u kojima postoji stvarna fuzija između tradicije i inovacija, kao i dodatni dodaci kao što su daljinski upravljači, automatsko paljenje, samočisteće staklo, ventilacija okoliša, setovi za proizvodnju tople vode za kućanstvo i mnogi drugi.

Ova tehnološka čuda mogu funkcionirati na drvo, pelete ili čak drvo i pelete istovremeno, omogućujući izvrsnu uštedu i veliku fleksibilnost.

Maksimalna pažnja je posvećena dizajnu, tako da se Moretti proizvodi mogu smjestiti u svim dijelovima doma i prilagoditi svakom stilu. Izvrstan izbor i za obloge s rustikalnim i modernim kaminima pogodnim za sve prostorije kuće, za dnevne sobe i konobe.

@Copyright ADURO TEHNIKA -  All right reserved. - Created by ProBiz